Vil du gerne have det nyeste inden for teknologi, lige så snart det er på gaden? Så kan du hos Amp.Mac-Support sælge dine gamle produkter til os, vi sælger så dine produkter videre til dem der gerne vil dit brugte.

Det du skal gøre er, at udfylde formularen nedenfor hvor du beskriver produktets stand, alder, evt. Skader. Herunder, hvis du har mulighed for det, kan du uploade et billede eller to, så vi nemmere kan vurdere standen.

Derefter kontakter vi dig med en skarp pris, som du så kan vælge om du vil acceptere.

Vi indeler computerne i tre kategorier A, B og C. Det gør det nemmere for dig som, for os, at prissætte din genstand som du vil sælge til os. Vi gør alt hvad vi kan for at være en troværdig og hæderlig virksomhed. Derfor vil vi gerne have det samme af dig som sælger. Når vi køber noget af dig, så vil vi gerne have en kvittering på varen.

Så vi kan bevise at vi har købt varen af den retmæssige ejer. Hvis du ikke har nogen kvittering på produktet, vil vi gerne have en underskrift på at du er den retmæssige ejer samt en fotokopi af et ID kort med billede.

Kategori A:
Produktet er fuldt funktionsdygtigt og fremstår som nyt. Det kan have ganske små og ubetydelige ridser, men ingen i skærmen. Alt væsentligt tilbehør medfølger, så som oplader og strømforsyning.

Kategori B:
Produktet er fuldt funktionsdygtigt, men kan have mindre kosmetiske skrammer og ridser. Der kan være små ridser i skærmen, men ingen, som forstyrrer billedet eller evt. touch-funktionen. Alt væsentligt tilbehør medfølger, så som oplader og strømforsyning.

Kategori C:

Produktet er fuldt funktionsdygtigt, men kan have en højere grad af kosmetiske skrammer og ridser samt buler i metalramme, cover eller lakering. Der kan være små ridser i skærmen, men ingen, som forstyrrer billedet eller evt. touch-funktionen. Alt væsentligt tilbehør medfølger, så som oplader og strømforsyning.

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Brug for hjælp?